inwise - email marketing and newsletter software company
inwise Top Background
Arrow on Products
Home Functies Prijzen Support FAQ Blog Contact
Home  -->  Over inwise Email Marketing Company
    Over inwise
Footer

  Over inwise

inwise - Email Marketing Company

 
inwise is een van de marktleiders op het gebied van e-mail marketing. Wij leveren wereldwijd geavanceerde e-mail marketing applicaties, welke voor ieder bedrijf of non-profit organizatie zijn ontworpen.

Een groeiend aantal bedrijven en organisaties uit alle industrieen hebben hun vertrouwen in onze producten en diensten gesteld. Wij hebben ontdekt dat we het beste e-mail marketing platform leveren, dat op dit moment op de markt is.

Er zijn vele redenen waarom we het vertrouwen van onze klanten hebben verdiend:

Onze diensten bevatten zowel technische- als marketing gerichtte oplossingen. Onze experts hebben jaren ervaring in het leveren van diensten en het implementeren van geavanceerde technologieën. Samen met onze medewerkers hebben we als doel om bedrijven beter te laten presteren door een beter gebruik van de mogelijkheden van Internet, voor marketing, sales en meer. We leveren een geïntegreed en volledig op maat te maken oplossing om aan individuele wensen van de klant te kunnen voldoen. Al onze producten hebben een eenvoudige interface in meerdere talen en zijn eenvoudig te implementeren. We zijn toegewijd aan het succes van iedere klant: we helpen o.a. met een compleet planning proces en we bieden een uitgebreid scala aan producten, zodat ieder bedrijf goed uit de voeten kan.

Onze visie

inwise werd opgericht met de overtuiging dat e-mail marketing een sterk, geavanceerd en economisch interessant hulpmiddel is voor organisaties om hun bedrijf te promoten, te helpen met het ontwikkelen van een nauwere relatie met hun klanten en als een aanvulling op andere marketing activiteiten.
E-mail marketing wordt gebruikt om relaties met klanten te verbeteren, om e-mail campagnes, e-mail nieuwsbrieven, bedrijfs aankondigingen en nog veel meer te versturen. . Vandaag de dag is e-mail een gemeenschappelijk medium dat wordt gebruikt voor de dagelijkse communicatie. inwise verhoogd de waarde van e-mail door het te benutten als een toonaangevend marketing tool.


Onze doelen

Met jarenlange ervaring op e-mail marketing gebied, zijn we voortdurend aan het bouwen aan onze erfenis. Ons belangrijkste doel is om door te gaan met het promoten van onze producten en diensten als toonaangevende oplossingen op het gebied van e-mail marketing. Wij bieden zeer efficiënte toepassingen die gegarandeerd aan uw wensen voldoen. We maken gebruik van moderne technologie en de beste human resources voor het verbeteren en uitbreiden van onze e-mail marketing oplossingen. Wij maken het onze taak om onze klanten volledig te begeleiden tijdens de uitvoerende fasen, de inzet van onze producten, en voortdurende ondersteuning. Onze volledige toewijding aan onze klanten resulteerd in 100% tevredenheid.

inwise bied twee methoden:
1. E-mail marketing service - Vertegenwoordigers bieden inwise's e-mail marketing diensten aan klanten wereldwijd.
2. E-mail marketing producten (software) - Onze producten zijn in hun vijfde generatie, en blijven de hoogste standaard van e-mail marketing tools in de industrie.


Onze klanten

Tussen onze klanten bevinden zich enkele van de grootste organisaties in de economie, uit verschillende sectoren van het bedrijfsleven. Enkele van onze klanten zijn onder andere: Gouden Gids, Air Canada, Arkia, Unitours, Toyota, FedEx, Motorola, Union motoren, Radware, Emblaze en nog veel meer ...

 
bottom strip

Home  |  About us  |  Service  |  Partners  |  Email Marketing Terms  |  Support  |  Contact us
Terms & Conditions  |  Privacy Policy  |  Anti Spam Policy  |  Site Map
ֲ© 2011 IW Europe LTD. All rights reserved.