inwise - email marketing and newsletter software company
inwise Top Background
Arrow on Partners
Home Functies Prijzen Support FAQ Blog Contact
Home  -->  Partner Programma
    Partner Programma
Footer

  inwise Partner Programma


Op dit moment maakt inwise een enorme groei door en zoekt partners voor onze email marketing service

Inwise geeft iedere patner flexibiele mogelijkheidheden om hun eigen strategie te kunnen blijven volgen.
 

Partner Programma Overzicht:

inwise heeft met succes haar diensten in veel bedrijven en organisaties wereldwijd. Als je uitgegroeid tot een inwise partner, stapelen de voordelen zich gewoon op!

Uitbreiden van uw diensten door inwise' email marketing oplossing
Implementeren van direct marketing in een nieuwe en onconvensionele manier
Open nieuwe deuren voor u klanten door ze een nieuw en krachtig marketing tool te bieden

Bij inwise hebben we al gedacht aan bijna alles, met nadruk op elke specifieke behoefte van al onze klanten.Door al deze behoeften te vertalen naar de ontwikkeling van geavanceerde e-mail campagne software die geschikt kan zijn voor bedrijven en ondernemingen van elke omvang.
Nu is het tijd voor u om ons partner programma's te herzien en zich concentreren op uw zakelijke kansen.

E-mail Marketing is een schakel in de marketing strategie van een onderneming, met inwise u kunt zeker zijn van een sterke band met uw klanten.Word onze partner:

Uw omzet verhogen door het aanbieden van inwise aan uw klanten

Met inwise's service bij de hand, zullen u klanten nieuwe markten aanboren, door het implementeren van direct marketing tools, meer verkoop genereren, betere promoties voeren, verbeteren van hun klantrelaties en nieuwe communicatiekanalen openen. Zij zullen het gedrag van hun klanten beter begrijpen door een nauwkeurige analyse van hun marketing e-mail campagnes te ontvangen.

Wederverkoper worden:


inwise is op zoek naar wederverkopers voor onze geavanceerde e-mail marketing software producten. inwise biedt een verscheidenheid aan producten, waardoor elk bedrijf, van groot tot klein de voor hun noodzakelijke software kunnen vinden.

inwise Enterprise - Voor alle grote organisaties die er behoefte aan hebben om een bekwaam en sterke e-mail marketing oplossing te hebben die gemakkelijk integreert met databases van de organisatie, CRM en andere software.

inwise Organisatie - Voor grote organisaties die behoefte hebben aan een interne e-mail marketing oplossing voor in-house communicatie met medewerkers, afdelingen, enzovoort.

Als u geïnteresseerd bent om een wederverkoper te worden, vul dan nu het partner formulier in en een inwise vertegenwoordiger zal contact met u opnemen. 
bottom strip

Home  |  About us  |  Service  |  Partners  |  Email Marketing Terms  |  Support  |  Contact us
Terms & Conditions  |  Privacy Policy  |  Anti Spam Policy  |  Site Map
ֲ© 2011 IW Europe LTD. All rights reserved.