inwise - email marketing and newsletter software company
inwise Top Background
Arrow on Support
Home Functies Prijzen Support FAQ Blog Contact
Home   -->  Support pagina


inwise toegewijde klanten service

Heeft u hulp nodig bij het upgraden van uw bestaande e-mail marketing campagne of u zoekt naar manieren om meer abonnees te bereiken, bij inwise bent u aan het goede adres. Zelfs na het verlopen van onze 30 dagen gratis proberen, kun u nog steeds bereiken via een van de volgende wegen:


FAQ - Veel gestelde vragen over E-mail Marketing met inwise

Kijk hier eerst om te controleren of uw vraag niet al beantwoord is door een van onze klantenservice vertegenwoordigers. Wij zijn trots op het leveren van snelle, accurate antwoorden op uw meest voorkomende e-mail promotie vragen.

Klik hier om naar veel gestelde vragen te gaan

Handleiding - Snel en eenvoudig aan de slag

Onze uitgebreide handleiding maakt het verzenden van e-mail of het maken van uw nieuwsbrief eenvoudiger dan ooit. Gewoon door een paar eenvoudige stappen uit onze volledig geïllustreerde gids uit te voeren, zult u snel aan de slag kunnen met uw campagne.

Bekijk hier de inwise gebruiksaanwijzing(English)

Stel een vraag service - Bereik ons rechtstreeks van onze Website

Geen behoefte om te stoppen met wat u doet en uw e-mailprogramma op te starten. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via onze website met behulp van onze gratis "Stel een vraag"service. Een van onze vriendelijke, behulpzame support technici zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. Dit is nog een manier om hulp te krijgen, juist wanneer u het nodig heeft.

Stel hier uw vraag

E-mail Support - Slechts een muisklik verwijderd

Als u liever per email contact met ons wilt opnemen hoeft u alleen maar een bericht te versturen naar support@inwise.com. Wees gerust, wij reageren op iedere vraag of u nu een proef gebruiker of een bestaande klant bent. Geen enkele andere e-mail marketing service maakt het makkelijker om de steun die u wilt te ontvangen op de manier waarop u het wilt.


Telefonische ondersteuning - Wij horen graag van U

We beantwoorden graag al uw pre-sales vragen en geven algemene informatie of technische ondersteuning via de telefoon. inwise exploiteert een aantal internationale kantoren om aan uw behoeften te voldoen.


Home  |  Over ons  |  Service  |  Partners  |  Voorwaarden  |  Support  |  Contact
Voorwaarden  |  Privacy Policy  |  Anti Spam Policy  |  Site Map
ֲ© 2011 IW Europe LTD. All rights reserved.